roulette

آموزش طرز تهیه شیرینی خامه ای

آموزش طرز تهیه شیرینی خامه ای

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

463568954


مواد لازم :

آرد کیک      ۷۵ گرم
آرد ذرت      ۷۵ گرم
کرم تارتار      سه چهارم قاشق مرباخوری
جوش شیرین     کمتر از نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ      ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
پودرقند     سه چهارم لیوان
خامه و پودر قند     به مقدار کافی

طرز تهیه  شیرینی خامه ای :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم  زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.

مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.

با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.

شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف  دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.

ارسال نظر