roulette

آموزش درست کردن ناگت بادام و پسته

آموزش درست کردن ناگت بادام و پسته

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ناگت بادام و پسته

طرز تهیه ناگت بادام و پسته  , آموزش پخت ناگت بادام و پسته , طرز تهیه تاگت بادام و پسته , آموزش پخت ناگت بادام , آموزش پخت ناگت پسته , آموزش پخت انواع ناگت , طرز تهیه انواع ناگت , آماده سازی انواع ناگت خوشمزه , طرز تهیه نا گت بادام و پسته خوشمزه

طرز تهیه ناگت بادام و پسته

* بادام تفت داده درسته و یا خردشده- ۲ و دو سوم لیوان * پسته تفت داده درسته و یا خردشده- یک لیوان * شکر- ۵/۲لیوان * شیره انگور- سه چهارم لیوان و ۲قاشق غذاخوری * آب- ۹ قاشق غذاخوری * عسل- یک و سه چهارم لیوان * سفیده تخم مرغ- ۲عدد * آرد ذرت به میزان لازم

طرز تهیه:

* شکر، شیره انگور و آب را در ظرف مناسبی جوش بیاورید.* عسل را در ظرف جداگانه و روی حرارت کم به جوش بیاورید.*

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد. سپس درحالی که همزن روی درجه بالاست،

عسل داغ را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و زدن را ادامه دهید.*

به محض رسیدن مایه شکر به ۱۸۰درجه سانتی گراد (با استفاده از دماسنج مخصوص آشپزی) آن را به مخلوط عسل اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه با سرعت مناسب هم بزنید.

* بادام یا پسته را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. *

مواد را روی ظرفی که از قبل چرب شده با استفاده از دست و یا وردنه آغشته به آرد ذرت پهن کنید.* بگذارید ناگت ها یک شب کامل در دمای اتاق بماند.*

سپس آن ها را برش بزنید و در صورت تمایل کناره های آن را به شکلات آب شده آغشته کنید.

ارسال نظر