roulette

املت قارچ و سبزی

املت قارچ و سبزی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

مواد لازم برای ۴ نفر

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا کرده : ۴ عدد _ ۳۲۰ کیلوکالری

نمک: یک‌ چهارم قاشق  غذاخوری _ ۰ کیلوکالری

شیر کم چرب: ۲ قاشق غذاخوری _ ۱۰ کیلوکالری

پنیر فتای رنده کرده: ۴۰ گرم _ ۱۰۰ کیلوکالری

فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چایخوری _ ۰ کیلوکالری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری _ ۲۷۰ کیلوکالری

پوره‌ گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم _ ۱۷ کیلوکالری

کدو سبز خرد کرده: ۵۰ گرم _ ۱۰ کیلوکالری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده: ۵۰ گرم _ ۷ کیلوکالری

آبلیموی تازه: به میزان  مورد نیاز   
روش تهیه:

سفیده‌های تخم‌مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.

حالا

قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده
را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.

اکنون پوره‌ گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.

حالا
املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن
برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.

املت،قارچ،سبزی

ارسال نظر