roulette

روغن ماهی پس از سکته، از مغز محافظت می‌کند

روغن ماهی پس از سکته، از مغز محافظت می‌کند

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

اثر اسیدهای چرب امگا ۳ شامل افزایش محافظت از سلول‌های مغز، کاهش التهاب و مرگ سلولی و فعال شدن ژن‌هایی است که ممکن است از سلول‌های مغز محافظت کنند.


براساس یافته های محققان، روغن ماهی برای محافظت از مغز پس از سکته مغزی بسیار مفید است.

به گزارش ایسنا،
مطالعات جدید حاکی از آن است که تری گلیسرید، غنی از اسید چرب امگا ۳ است
که مصرف آن در عرض چند ساعت پس از سکته مغزی از آسیب بافت مغز تا ۵۰ درصد
یا بیشتر جلوگیری می‌کند. این بررسی بر روی موش‌ها نتیجه موفقیت آمیزی
داشته است.

نتایج به دست آمده توسط محققان در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا نشان می‌دهد
روغن ماهی باعث کاهش برخی از مشکلات عصبی و رفتاری در افرادی که دچار سکته
مغزی شده‌اند، می‌شود.

اثر اسیدهای چرب امگا ۳ شامل افزایش محافظت از سلول‌های مغز، کاهش التهاب و
مرگ سلولی و فعال شدن ژن‌هایی است که ممکن است از سلول‌های مغز محافظت
کنند.

اسیدهای چرب امگا ۳ نیز به طور قابل توجهی انتشار مواد اکسیدانی مضر به مغز را پس از سکته مغزی کاهش می‌دهند.

یافته‌های این تحقیق در مجله PLoS One منتشر شده است.

روغن ماهی،سکته،مغز

ارسال نظر