roulette

آموزش پخت آش شله مشهدی

آموزش پخت آش شله مشهدی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1135 آموزش پخت آش شله مشهدی

مواد اولیه :


گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان      یک کیلوگرم
چربی گوسفند(دنبه) چرخ شده      ۵۰۰ گرم
پیاز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده یا نیمه      ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید و لوبیا چیتی و ماش و نخود      ۲۰۰ گرم

پودر جوز هندی     سه قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ، پودر هل     یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه     یک قاشق چایخوری
روغن مایع     ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک     به میزان لازم

طرز تهیه:
این غذا جزو اصلی‌ترین غذاهای مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدی‌ها به ویژه در مهمانی‌های آنها دیده می‌شود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آب‌پز می‌کنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش می‌کنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی می‌ریزیم. گوشت‌ها را با آنها می‌جوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوان‌های گردن را از گوشت جدا می‌کنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویه‌ها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا به مدت سه ساعت می‌گذاریم بجوشد. بعد از این‌که کاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین به حالت دم می‌گذاریم.

 

, , , , , , , , , , , ,

آموزش پخت آش شله مشهدی پخت آش شله مشهدی آموزش پخت آش شله مواد اولیه برای تهیه ی آش شله مشهدی مواد اولیه برای پخت آش شله مشهدی طرز تهیه آش شله مشهدی طرز تهیه آش شله اصلی‌ترین غذاهای مشهد غذاهای مشهد آش شله آموزش تهیه آش شله مشهدی آموزش پخت آش مشهدی طرز تهیه آش مشهدی

ارسال نظر